Vi har nästan fått en kryddträdgård under helgen. Först byggde vi odlingslådor av brädor i vår brädhög. Det blev tre ganska små. Jag hittade gräslök på ett annat ställe i trädgården. Flyttade tuvan som fick inviga en låda.

Idag var Fredrik och Sten iväg till andra sidan ön och handlade lite. Så nu har vi även oregano i kryddlådan. Och två plantor med timjan bredvid den lilla tallen. Lavendel hade de också köpt, men den hamnade nära soptunnan. Fint och kanske bra med lite motdoft.

Vi planterade om lite sådda kryddor också. Gräslök och persilja kommer så småningom att få flytta ut. De är lite små än. Och så blir det nog rädisor och morötter i de andra odlingslådorna. Vi får se om vi lyckas, men något ska man ju börja med.

Bildbevis kommer en annan dag.

Och förresten. Vi åt ärtsoppa med färsk timjan i idag.