trädgården, huset och människorna i det

Snart klart

Fredrik har konstaterat att många husbloggar slutar att fyllas strax innan huset är klart. Det är väl ganska naturligt att det blir så. Man börjar måla och pyssla med annat. Men det kan ju vara kul med några bilder på ett i princip färdigt hus. Men bara en sån enkel sak har vi inte lyckats fixa än. Det är roligare att flytta på jord.

Just nu är det mest utomhusprojekt. Att få något att växa. Vi har sått och vattnar så ofta som möjligt.

2 kommentarer

  1. Caroline

    Vad spännande, med ett hus, som är nästan färdigt. När man får se om allt det man planerat verkligen är så som man tänkt. Om ytorna känns som de känns när de är kvadratmeter på ett millimeterpapper…

    • luxia

      Fast vi har bott i det i över tre månader. Hus blir väl aldrig klara?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Brännö 4:64

Tema av Anders NorenUpp ↑