Idag var det riktig vår! Omkring åtta grader varmt, strålande solsken hela dagen. Vi högg ved, sågade ned trasiga grenar ur träd, sågade ved av byggspill och lite annat smått och gott. Solen värmde ordentligt och grannen satt till och med ute och solade i bikini.

Men solen värmde så att det blev 23 grader inomhus. Ska det fortsätta såhär så behöver vi ju inte all veden.

Ved för många dagar.

Ved för många dagar.

Sen gick strömmen. Fisksoppan var nästan färdig. Bara fisken som skulle bli varm. Tur att jag hade sorterat in lådorna det stod ”förråd” på i just förrådet. Det gjorde att vi snabbt kunde hitta trangiaköket och laga klart maten. Efter ungefär två timmar kom strömmen tillbaks.

Fisksoppa på friluftskök.

Fisksoppa på friluftskök.

Sen blev det lite slipning av hallen. Det är inte så många väggar kvar nu.

Liten slipare.

Liten slipare.